, , ,

Caran d’Ache Neopastel 24-set

Beställ nu!

kr885.00

Caran d’Ache Neopastel 24-set är en uppsättning av 24 oljepastellkritor med hög pigmentering och vattenresistens. Kritorna är mjuka, smidiga att använda och idealiska för konstnärer som vill arbeta med blandtekniker och lager på lager.

Artikelnr: 10623501589461457 Kategorier: , , ,

Caran d’Ache Neopastel är ett set med 24 högkvalitativa oljepastellkritor som är kända för sin smidighet, ljusäkthet och vattenresistens. Dessa pastellkritor är tillverkade av det schweiziska företaget Caran d’Ache, som är känt för sina fina konstnärsmaterial.

Varje pastellkrita i Neopastel 24-setet har en mjuk och krämig konsistens som gör det möjligt för konstnären att blanda färger med lätthet och skapa en mängd olika texturer och effekter. Kritorna är också mycket pigmentrika, vilket ger starka och intensiva färger som håller sig levande över tid.

Kritorna är täckta med ett papper för att hålla händerna rena under användning. De är också vattenresistenta, vilket innebär att de kan användas i en mängd olika tekniker, inklusive våta tekniker som liknar akvarellmålning.

Setet innehåller 24 olika färger som ger ett brett spektrum för konstnärer att arbeta med, från ljusa och klara till mörka och jordnära toner. Färgerna kan användas på en mängd olika ytor, inklusive papper, kartong, trä, och även glas eller metall med rätt förberedelser.

Caran d’Ache Neopastel är lämpliga för allt från skissarbete till fulländade konstverk och kan användas av både amatörer och professionella konstnärer. De är också icke-toxiska, vilket gör dem säkra för användning av barn och vuxna.

Förvaringsasken som medföljer är robust och praktisk, vilket gör det enkelt att organisera och transportera kritorna. Dessutom bidrar askens design till att skydda kritorna från att brytas.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Neopastel 24-set ett mångsidigt och högkvalitativt val för konstnärer som söker oljepastellkritor med utmärkt prestanda och hållbarhet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Neopastel 24-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *