,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 76-set Träskrin

Beställ nu!

kr5,745.00

Caran d’Ache Museum Aquarelle 76-set Träskrin är ett exklusivt set med 76 högkvalitativa akvarellpennor för konstnärer, förpackade i ett elegant träskrin. Pennorna är kända för sin intensiva pigmentering och utmärkta ljusäkthet.

Artikelnr: 10623501111015406 Kategorier: ,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 76-set Träskrin är ett exklusivt och högkvalitativt set av akvarellpennor som är avsedda för konstnärer, illustratörer och alla som uppskattar fina konstmaterial. Setet innehåller 76 olika färger av Museum Aquarelle-pennor, som är kända för sin exceptionella pigmentkoncentration och vattenlöslighet.

Varje penna i setet har en mjuk och brytbeständig kärna som tillåter enkel blandning och överlappning av färger. Pennorna kan användas torra för exakta linjer och detaljer, eller med vatten för att skapa olika akvarelltekniker och effekter. När vatten appliceras löser pigmenten upp sig och beter sig som traditionella akvarellfärger, vilket ger användaren möjlighet att experimentera med både teckning och målning.

Pigmenten i Museum Aquarelle-pennorna är ljusäkta, vilket innebär att de behåller sin färgstyrka över tid och inte bleknar i ljuset. Detta gör dem idealiska för konstverk som ska visas eller bevaras.

Setet presenteras i ett elegant träskrin som inte bara skyddar pennorna utan också fungerar som en attraktiv förvaringslösning. Skrinet är tillverkat av högkvalitativt trä och har en slät finish, vilket ger det ett professionellt och estetiskt tilltalande utseende. Inuti skrinet är pennorna ordnade i en överskådlig layout, vilket gör det enkelt att välja önskad färg.

Caran d’Ache är ett schweiziskt företag känt för sin höga standard och kvalitet när det gäller konstnärsmaterial, och Museum Aquarelle 76-set Träskrin är inget undantag. Detta set är en investering för seriösa konstnärer som vill ha det bästa inom akvarellpennor och är en perfekt gåva för den passionerade konstnären.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Museum Aquarelle 76-set Träskrin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *