,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 736 Brown Olive 50%

Beställ nu!

kr50.00

Caran d’Ache Museum Aquarelle 736 Brown Olive 50% är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna. Den har en halvtransparent brunolivfärg och är idealisk för detaljerade akvarelltekniker och blandningar.

Artikelnr: 10623501912141220 Kategorier: ,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 736 Brown Olive 50% är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna som tillhör Caran d’Ache’s Museum Aquarelle-serie. Pennan är utformad för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar precision och kvalitet i sitt konstnärliga arbete.

Färgkärnan i Museum Aquarelle-pennorna är extra stor och tillverkad av fina pigment som ger en intensiv och ljusäkta färg. 736 Brown Olive 50% har en unik olivbrun nyans med en halvtransparent kvalitet som gör det möjligt att skapa vackra lager och nyanser när den blandas med vatten.

Pennans kropp är tillverkad av premium cederträ, vilket garanterar enkel vässning och en robust konstruktion som tål att användas flitigt. Den sexkantiga formen ger ett bekvämt grepp och förhindrar att pennan rullar av arbetsytan.

Caran d’Ache Museum Aquarelle-pennor är kända för sin utmärkta vattenlöslighet, vilket innebär att de kan användas som traditionella färgpennor för detaljarbete och precisa linjer, eller blandas med vatten för att skapa akvarelleffekter. Detta gör dem extremt mångsidiga och lämpliga för en mängd olika tekniker och applikationer.

736 Brown Olive 50% är en del av en bred palett av färger som erbjuds i Museum Aquarelle-serien, vilket gör det möjligt för konstnärer att bygga upp en komplett samling av högkvalitativa färgpennor för alla sina konstnärliga behov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Museum Aquarelle 736 Brown Olive 50%”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *