,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 640 Dark Ultramarine

Beställ nu!

kr50.00

Caran d’Ache Museum Aquarelle 640 Dark Ultramarine är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna. Den har en intensiv ultramarinblå färg och är idealisk för detaljerade akvarelltekniker och blandningar.

Artikelnr: 10623501938894516 Kategorier: ,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 640 Dark Ultramarine är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna som tillhör Caran d’Ache’s Museum Aquarelle-serie. Pennan är utformad för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar exceptionell färgintensitet och renhet.

Färgkärnan i Museum Aquarelle-pennorna är extra stor och tillverkad av fina pigment som ger en mycket koncentrerad färg. Detta gör att färgen kan appliceras både torrt och vått, vilket ger användaren möjlighet att experimentera med olika tekniker och effekter. När färgen blandas med vatten skapas en äkta akvarelleffekt, vilket gör dessa pennor idealiska för akvarellmålning, blandning och övertoning.

640 Dark Ultramarine är en djup och intensiv blå nyans som efterliknar den klassiska ultramarinblå färgen som traditionellt har använts av konstnärer genom århundradena. Den har utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet och inte bleknar över tid när den utsätts för ljus.

Pennans hölje är tillverkat av högkvalitativt cederträ, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också gör det enkelt att vässa pennan till en fin spets. Pennkroppen är sexkantig, vilket ger ett bekvämt och stadigt grepp när man målar.

Caran d’Ache Museum Aquarelle-pennor är miljövänliga och tillverkas i Schweiz med en stark åtagande till hållbarhet och kvalitet. Varje penna är märkt med både färgnamnet och ett ljusäkthetsbetyg, vilket är en viktig information för konstnärer som skapar verk för utställning eller försäljning.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Museum Aquarelle 640 Dark Ultramarine en premium färgpenna som erbjuder professionell kvalitet, enastående färgstyrka och mångsidighet för konstnärer som vill utforska akvarelltekniker med precision och djup.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Museum Aquarelle 640 Dark Ultramarine”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *