,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 508 Payne’s Grey

Beställ nu!

kr45.00

Caran d’Ache Museum Aquarelle 508 Payne’s Grey är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna med intensiv och ljusäkta färg. Pennan är idealisk för detaljerade akvarelltekniker och blandning av färger.

Artikelnr: 10623501643361078 Kategorier: ,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 508 Payne’s Grey är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna som är en del av Caran d’Ache’s Museum Aquarelle-serie. Pennan är utformad för professionella konstnärer och entusiaster som kräver det bästa inom färgåtergivning och precision.

Färgen Payne’s Grey är en djup, blågrå nyans som är idealisk för skuggning, detaljarbete och för att skapa subtila tonövergångar. Den är särskilt användbar för konstnärer som vill uppnå realistiska skuggor och djup i sina verk utan att använda ren svart, vilket kan vara för dominerande.

Pennan har en hög pigmentkoncentration, vilket ger den en exceptionell ljusäkthet och intensitet. Pigmenten är finmalet för att säkerställa en jämn färgdistribution och enkel blandbarhet med vatten. När den blandas med vatten kan färgen från pennan spridas och bearbetas likt traditionell akvarellfärg, vilket möjliggör en mängd olika tekniker och effekter.

Skaftet på pennan är tillverkat av högkvalitativt cederträ, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också säkerställer enkel vässning utan att träet flisar sig. Pennans form är hexagonal, vilket ger ett bekvämt och stadigt grepp även under långa konstsessioner.

Caran d’Ache Museum Aquarelle 508 Payne’s Grey är vattenfast när den torkat, vilket innebär att konstverket blir beständigt och inte förstörs vid kontakt med vatten efter torkning. Detta gör pennan till ett mångsidigt verktyg som kan användas i olika lager och tekniker.

Pennan är även miljövänlig och tillverkad med hänsyn till hållbarhet. Caran d’Ache är kända för sitt engagemang i miljöfrågor och använder endast trä från certifierade, hållbart förvaltade skogar.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Museum Aquarelle 508 Payne’s Grey en premium färgpenna som erbjuder professionell kvalitet, en unik och mångsidig färgnyans, samt en hållbar och miljövänlig design. Den är idealisk för konstnärer som söker precision och kvalitet i sitt arbete med akvarellpennor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Museum Aquarelle 508 Payne’s Grey”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *