Rea!
,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 40-pack

Beställ nu!

kr1,560.00

Caran d’Ache Museum Aquarelle 40-pack är ett set med 40 högkvalitativa vattenlösliga färgpennor. De är kända för sin starka pigmentering och utmärkta ljusäkthet, vilket gör dem populära bland professionella konstnärer och illustratörer.

Artikelnr: 10623501267248794 Kategorier: ,

Caran d’Ache Museum Aquarelle är en exklusiv uppsättning av 40 högkvalitativa vattenlösliga färgpennor som är designade för både professionella konstnärer och hobbyanvändare. Dessa pennor är kända för sin exceptionella pigmentkoncentration, vilket ger mycket intensiva och ljusäkta färger.

Varje penna i detta 40-pack är tillverkad med en extra fin, mjuk blyertskärna som tillåter en mängd olika tekniker, från precisa linjer till breda penseldrag när de blandas med vatten. Kärnan är också mycket motståndskraftig mot att brytas, vilket gör dem hållbara och pålitliga.

Pennorna har en hexagonal form för en bekväm och stabil greppupplevelse. Skaftet är tillverkat av FSC-certifierat cederträ, vilket inte bara ger en elegant finish utan också garanterar hållbarhet och ansvarsfull skogsförvaltning.

Färgspektrumet i detta set sträcker sig från ljusa och levande till djupa och mättade nyanser, vilket ger användaren möjlighet att skapa en mängd olika konstverk. Färgerna kan blandas och överlappas för att skapa nya nyanser och effekter.

Caran d’Ache Museum Aquarelle-pennorna är vattenlösliga, vilket innebär att de kan användas som traditionella färgpennor eller med en pensel för att skapa aquarelleffekter. När vattnet appliceras löses pigmenten upp och kan spridas över papperet för att skapa mjuka övergångar och subtila tvättningar.

Setet kommer i en elegant metallask som inte bara skyddar pennorna utan också gör det enkelt att transportera och förvara dem. Detta gör det till ett utmärkt val för konstnärer som arbetar i ateljén eller på resande fot.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Museum Aquarelle 40-pack en premiumprodukt som erbjuder enastående kvalitet och mångsidighet för alla som är intresserade av att arbeta med vattenlösliga färgpennor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Museum Aquarelle 40-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *