Rea!
,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 242 Primrose

Beställ nu!

kr36.00

Caran d’Ache Museum Aquarelle 242 Primrose är en högkvalitativ, ljusfast akvarellpenna med en intensiv och ljus gul färg. Pennan är vattenlöslig och lämpar sig väl för detaljerade akvarelltekniker och blandning av färger.

Artikelnr: 10623501627311960 Kategorier: ,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 242 Primrose är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna från det schweiziska företaget Caran d’Ache, som är känt för sina fina konstnärsmaterial. Denna penna är en del av Museum Aquarelle-serien, som är speciellt utformad för professionella konstnärer och entusiaster som kräver det bästa inom färgåtergivning och precision.

Färgen ”242 Primrose” är en ljus och klar gul nyans som påminner om primula blommans färg. Den är idealisk för att skapa livfulla och soliga detaljer i konstverk, samt för att blanda med andra färger för att skapa en mängd olika nyanser och toner.

Pigmentet i pennan är av högsta kvalitet och erbjuder en exceptionell ljusäkthet, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet och motståndskraft mot blekning över tid. Detta är särskilt viktigt för konstverk som ska visas eller bevaras under långa perioder.

Pennans kärna är mjuk, vilket tillåter enkel applicering av färgen på papper och andra ytor. Den kan användas torr för skarpa och precisa linjer eller blandas med vatten för att skapa en akvarelleffekt. När den används med vatten löser pigmentet upp sig jämnt och skapar en slät och homogen färgyta.

Caran d’Ache Museum Aquarelle 242 Primrose har en sexkantig kropp som är tillverkad av högkvalitativt cederträ, vilket gör den bekväm att hålla i och använda under längre perioder. Pennan är också utrustad med en löstagbar hatt som skyddar spetsen när den inte används.

Denna färgpenna är en del av ett större sortiment av vattenlösliga färgpennor från Caran d’Ache, vilket gör det möjligt för konstnärer att samla på sig ett brett spektrum av färger för att skapa detaljerade och mångfacetterade konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Museum Aquarelle 242 Primrose”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *