Rea!
,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 214 Beryl Green

Beställ nu!

kr36.00

Caran d’Ache Museum Aquarelle 214 Beryl Green är en högkvalitativ, vattenlöslig färgpenna som ger intensiva och ljusäkta färger. Pennan är idealisk för både detaljerade teckningar och breda akvarellutstrykningar.

Artikelnr: 10623501101768011 Kategorier: ,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 214 Beryl Green är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna som tillhör Caran d’Ache’s Museum Aquarelle-serie. Pennan är utformad för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar exceptionell färgintensitet och renhet.

Färgkärnan i Museum Aquarelle-pennorna är extra stor och tillverkad med en koncentration av fina pigment, vilket ger en mycket stark och ljusäkta färg. 214 Beryl Green är en specifik nyans av grönt som är inspirerad av beryllmineralet, känt för sin klara och levande gröna färg.

Pennans kropp är tillverkad av högkvalitativt cederträ, vilket säkerställer enkel vässning och en robust konstruktion. Den sexkantiga formen ger ett bekvämt grepp och förhindrar att pennan rullar av arbetsytan.

Vattenlösligheten hos Museum Aquarelle-pennorna innebär att när färgen appliceras på papper kan den bearbetas med en våt pensel för att skapa akvarelleffekter. Detta ger användaren möjlighet att experimentera med olika tekniker, från detaljerade teckningar till breda penseldrag och tvättningar.

Caran d’Ache Museum Aquarelle 214 Beryl Green är ljusäkta, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet och inte bleknar över tid. Detta är särskilt viktigt för konstverk som ska visas eller bevaras.

Pennan är också miljövänlig, då Caran d’Ache är kända för sitt engagemang i hållbar utveckling och använder trä från certifierade, hållbart förvaltade skogar.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Museum Aquarelle 214 Beryl Green en premium färgpenna som erbjuder en unik kombination av traditionell teckning och akvarellmålning, perfekt för konstnärer som söker precision och mångsidighet i sitt arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Museum Aquarelle 214 Beryl Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *