,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 182 Cobalt Green

Beställ nu!

kr50.00

Caran d’Ache Museum Aquarelle 182 Cobalt Green är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna. Den har en intensiv och ljusäkta koboltgrön nyans, lämplig för konstnärliga ändamål och detaljarbeten.

Artikelnr: 10623501976704994 Kategorier: ,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 182 Cobalt Green är en högkvalitativ, vattenlöslig färgpenna som är en del av Caran d’Ache’s Museum Aquarelle sortiment. Pennan är utformad för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar exceptionell färgintensitet och renhet.

Färgkärnan i Museum Aquarelle pennorna är extra stor och tillverkad med en koncentration av fina pigment, vilket ger en mycket stark och ljusäkta färg. Cobalt Green är en distinkt och levande grön nyans som kan användas för att skapa naturliga element som lövverk och landskap i akvarellmålningar. Färgen kan appliceras torr för skarpa linjer och detaljer, eller blandas med vatten för att skapa mjuka övergångar och akvarelleffekter.

Pennkroppen är tillverkad av premium cederträ, vilket säkerställer enkel vässning och en robust konstruktion. Den sexkantiga formen ger ett bekvämt grepp och förhindrar att pennan rullar av arbetsytan. Pennan är också utrustad med en löstagbar hatt som skyddar färgkärnan och kan fästas på pennans ände under användning.

Caran d’Ache Museum Aquarelle pennor är kända för sin utmärkta vattenlöslighet, vilket gör det möjligt för konstnärer att blanda och skapa nyanser med stor precision. Cobalt Green 182 är vattenfast när den torkat, vilket innebär att den inte blöder ut eller förändras när ytterligare lager appliceras ovanpå.

Denna färgpenna är en del av ett professionellt sortiment som erbjuder ett brett spektrum av färger, och kan användas enskilt eller i kombination med andra färger i serien för att skapa rika och komplexa konstverk. Caran d’Ache Museum Aquarelle är miljövänliga och tillverkas i Schweiz med en stark åtagande till hållbarhet och kvalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Museum Aquarelle 182 Cobalt Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *