Rea!
,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 034 Yellow Ochre

Beställ nu!

kr36.00

Caran d’Ache Museum Aquarelle 034 Yellow Ochre är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna med intensiv pigmentering. Den är idealisk för både detaljerade teckningar och breda akvarellutstrykningar.

Artikelnr: 10623501687253497 Kategorier: ,

Caran d’Ache Museum Aquarelle 034 Yellow Ochre är en högkvalitativ vattenlöslig färgpenna som tillhör Caran d’Ache’s Museum Aquarelle-serie. Pennan är utformad för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som uppskattar precision och kvalitet i sitt konstnärliga arbete.

Färgkärnan i Museum Aquarelle-pennorna är extra stor och tillverkad av fina pigment som ger en intensiv och ljusäkta färg. Yellow Ochre 034 har en varm och naturlig jordfärg som är idealisk för att skapa naturliga element i landskap, porträtt och andra konstverk. Färgen kan användas torr för detaljerade och skarpa linjer eller blandas med vatten för att skapa en mängd olika akvarelleffekter och nyanser.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativt cederträ, vilket gör den hållbar och lätt att vässa. Den sexkantiga formen ger ett bekvämt grepp och förhindrar att pennan rullar av arbetsytan. Pennan är också utrustad med en löstagbar hatt som skyddar färgkärnan och kan fästas på pennans ände under användning.

Caran d’Ache Museum Aquarelle-pennor är kända för sin utmärkta vattenlöslighet och förmåga att blandas med andra färger i serien för att skapa en oändlig palett av nyanser. De är också miljövänliga, tillverkade med hållbarhet i åtanke och fria från skadliga ämnen.

Yellow Ochre 034 är en del av en bred palett av färger som erbjuds i Museum Aquarelle-serien, vilket gör det möjligt för konstnärer att uttrycka sin kreativitet utan begränsningar. Med sin exceptionella kvalitet och mångsidighet är Caran d’Ache Museum Aquarelle 034 Yellow Ochre en oumbärlig resurs för alla som arbetar med akvarelltekniker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Museum Aquarelle 034 Yellow Ochre”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *