Rea!
,

Caran d’Ache Graphicolor Bicolor Blue/Red

Beställ nu!

kr36.00

Caran d’Ache Graphicolor Bicolor Blue/Red är en tvåfärgad penna med en blå och en röd spets för mångsidig användning. Den är idealisk för korrigeringar, noteringar och understrykningar.

Artikelnr: 10623501291704017 Kategorier: ,

Caran d’Ache Graphicolor Bicolor Blue/Red är en högkvalitativ tvåfärgad penna som kombinerar två färger i en och samma pennkropp, vilket gör den till ett praktiskt verktyg för lärare, studenter, redaktörer och alla som behöver organisera och markera text effektivt. Pennan har en blå färg på ena sidan och en röd färg på den andra, vilket möjliggör snabb växling mellan färger utan att behöva byta skrivredskap.

Pennkroppen är sexkantig, vilket är klassiskt för Caran d’Ache, och ger ett bekvämt och stadigt grepp. Den är tillverkad av högkvalitativt trä, vilket säkerställer hållbarhet och en balanserad vikt, vilket bidrar till en behaglig skrivupplevelse. Pennan är också försedd med en högkvalitativ blykärna som är robust och motståndskraftig mot att brytas, vilket gör den idealisk för dagligt bruk.

Blyet i Graphicolor Bicolor-pennan är av en medium hårdhet som ger en jämn och tydlig linje, vilket är perfekt för att skriva och rita. Färgerna är ljusa och distinkta, vilket gör det enkelt att skilja anteckningar åt eller att framhäva viktig information. Pennan är också lätt att vässa med en standardpennvässare, vilket säkerställer att den alltid är redo att användas.

Caran d’Ache är känt för sin höga kvalitet och sitt hantverk, och Graphicolor Bicolor Blue/Red är inget undantag. Den är tillverkad i Schweiz och uppfyller företagets strikta kvalitetsstandarder. Denna penna är inte bara ett funktionellt verktyg utan också en symbol för klassisk design och hållbarhet, vilket gör den till ett utmärkt val för professionella och entusiaster som uppskattar kvalitet och funktionalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Graphicolor Bicolor Blue/Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *