Rea!
, , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 8B

Beställ nu!

kr36.00

Caran d’Ache Grafwood 8B är en högkvalitativ blyertspenna känd för sin mjuka, rika grafitledda som ger intensiv svärta. Den är idealisk för konstnärer som behöver djupa toner och breda stråk.

Artikelnr: 10623501778321212 Kategorier: , , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 8B är en högkvalitativ blyertspenna som är en del av Caran d’Ache’s Grafwood-serie, vilken är känd för sina professionella teckningspennor. Denna penna har en 8B-gradering, vilket innebär att den har en mycket mjuk blyerts som ger en djup, rik svärta och är idealisk för att skapa starka skuggor och mörka toner.

Pennkroppen har en klassisk, sexkantig form som är ergonomiskt utformad för att ge ett bekvämt grepp även under långa teckningssessioner. Den är tillverkad av högkvalitativt cederträ, vilket inte bara ger pennan en behaglig doft utan också gör den lätt att vässa utan att blyertskärnan splittras.

Blyertskärnan i Grafwood 8B är av exceptionell kvalitet och tillverkad med en unik blandning av naturliga grafit- och leraingredienser, vilket ger en jämn och konsekvent linjekvalitet. Den mjuka kärnan gör det också möjligt för konstnären att experimentera med olika trycknivåer för att skapa en mängd olika texturer och nyanser.

Pennans yttre är elegant med en diskret gråsvart lackering som matchar blyertskärnans mjukhet. Den har också en distinkt silverfärgad stämpel som visar både varumärket Caran d’Ache och pennans hårdhetsgrad (8B), vilket gör det enkelt att identifiera pennan i en uppsättning.

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 8B är en favorit bland konstnärer, illustratörer och designers som uppskattar dess förmåga att producera professionella resultat. Den är lämplig för allt från snabba skisser till detaljerade teckningar och är en pålitlig komponent i varje konstnärs verktygslåda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 8B”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *