Rea!
, , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 7B

Beställ nu!

kr36.00

Caran d’Ache Grafwood 7B är en högkvalitativ blyertspenna känd för sin mjuka och intensiva 7B-grafitkärna. Den är idealisk för konstnärliga tillämpningar som skuggning och teckning.

Artikelnr: 10623501441694040 Kategorier: , , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 7B är en högkvalitativ blyertspenna som är en del av Caran d’Ache’s Grafwood-serie, vilken är känd för sina professionella teckningspennor. Denna penna har en 7B-gradering, vilket innebär att den har en mycket mjuk blyerts som ger en djup och rik svärta. Den är idealisk för konstnärer och kreatörer som behöver en penna för skuggning och intensiva toner i sina teckningar.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativt cederträ, vilket inte bara ger en lyxig känsla utan också säkerställer enkel spetsning utan att blyertskärnan bryts. Träet är också hållbart och kommer från ansvarsfullt skötta skogar. Pennans sexkantiga form ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket är viktigt för långa teckningssessioner och detaljerat arbete.

Grafwood-serien kännetecknas av sin gråsvarta lackering med eleganta silverdetaljer som visar pennans gradering tydligt märkt nära pennans ände. Detta gör det enkelt att identifiera önskad hårdhetsgrad i en uppsättning av flera pennor.

Blyertskärnan i Caran d’Ache Grafwood 7B är av högsta kvalitet och är speciellt framtagen för att ge en jämn och konsekvent linje utan att flisa sig eller lämna oönskade spår på papperet. Den mjuka kärnan gör det också möjligt att variera linjens bredd genom att ändra trycket mot papperet.

Denna penna är inte bara funktionell utan också en estetisk tillgång för varje konstnärs verktygslåda. Den är lämplig för en rad olika tekniker, inklusive skissning, skuggning och blandning, och kan användas på olika typer av papper.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 7B en premiumprodukt som erbjuder en exceptionell kombination av design, hållbarhet och prestanda för professionella konstnärer och entusiaster som söker det bästa inom teckningsmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 7B”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *