, , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 4H

Beställ nu!

kr45.00

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 4H är en högkvalitativ blyertspenna med en 4H-grafitkärna som ger en hård och fin linje. Den är idealisk för teknisk ritning och detaljerat arbete.

Artikelnr: 10623501735652522 Kategorier: , , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 4H är en högkvalitativ blyertspenna som är en del av Caran d’Ache’s Grafwood-serie, vilken är känd för sina professionella teckningspennor. Denna penna har en hårdhetsgrad på 4H, vilket innebär att den har en ganska hård blyerts som ger en fin och ljus linje. Detta gör den idealisk för tekniska och exakta ritningar, samt detaljerat arbete där precision är viktigt.

Pennan har en sexkantig kropp som är tillverkad av högkvalitativt cederträ, vilket inte bara ger en behaglig känsla i handen utan också gör det enkelt att vässa pennan till en fin spets. Träet är också hållbart och säkerställer att blyertskärnan är väl skyddad.

Blyertskärnan i Grafwood 4H-pennan är tillverkad av en blandning av naturliga grafit- och leraingredienser, vilket ger en jämn och konsekvent linjekvalitet. Den hårdare kärnan minskar risken för att blyet bryts under användning och gör att pennan håller längre.

Designen på Grafwood-serien är elegant och professionell, med en gråsvart lackering som täcker pennkroppen och en distinkt silverfärgad stämpel som visar både Caran d’Ache-logotypen och pennans hårdhetsgrad. Änden av pennan är också färgkodad för att snabbt kunna identifiera hårdhetsgraden, vilket är praktiskt när man har flera pennor att välja mellan.

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 4H är en utmärkt penna för konstnärer, arkitekter, ingenjörer och alla som uppskattar precision och kvalitet i sitt skriv- och ritmaterial. Den är också miljövänlig, då Caran d’Ache är kända för sitt engagemang i hållbarhet och miljövänliga produktionsprocesser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 4H”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *