Rea!
, , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 4B

Beställ nu!

kr36.00

Caran d’Ache Grafwood 4B är en högkvalitativ blyertspenna som är känd för sin mjuka, rika grafit och hållbarhet. Den är idealisk för konstnärer och designers som föredrar en mörk och intensiv linje för skissande och skuggning.

Artikelnr: 10623501461826992 Kategorier: , , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 4B är en högkvalitativ blyertspenna som är en del av Caran d’Ache’s Grafwood-serie, vilken är känd för sina professionella teckningspennor. Denna penna har en 4B-gradering vilket innebär att den har en mjuk blyertskärna som ger en mörk och rik linje. Den är idealisk för konstnärer och designers som behöver skapa skuggor och toner i sina teckningar.

Pennkroppen är tillverkad av högkvalitativt cederträ som är känt för sin hållbarhet och lätthet att vässa. Träet är också FSC-certifierat, vilket innebär att det kommer från hållbart förvaltade skogar. Pennans sexkantiga form ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket gör det lätt att kontrollera pennan under längre teckningssessioner.

Grafwood-serien kännetecknas av sin eleganta och minimalistiska design. Pennan har en diskret grå lackering med silverfärgade detaljer och märkets logotyp. Graderingen är tydligt markerad på pennan, vilket gör det enkelt att hitta rätt hårdhet bland andra pennor.

Blyertskärnan i Caran d’Ache Grafwood 4B är av högsta kvalitet och är speciellt framtagen för att motstå tryck och minska risken för blyertsbrott. Den mjuka kärnan gör det också möjligt att skapa varierande texturer och djup i teckningar, från fina linjer till breda och täta skuggningar.

Denna penna är inte bara funktionell utan också en estetisk tillgång för varje konstnärs verktygslåda. Den är lämplig för både amatörer och professionella som uppskattar kvalitet och precision i sitt skapande. Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 4B är en pålitlig och mångsidig penna som kan användas för skissande, teckning och skrivande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 4B”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *