, , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 3H

Beställ nu!

kr45.00

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 3H är en högkvalitativ blyertspenna med en 3H-grafitkärna som ger en hård och fin linje. Den är idealisk för teknisk ritning och detaljerat arbete.

Artikelnr: 10623501318594637 Kategorier: , , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 3H är en högkvalitativ blyertspenna som är en del av Caran d’Ache’s Grafwood-serie, vilken är känd för sina professionella teckningspennor. Denna penna har en hårdhetsgrad på 3H, vilket innebär att den har en hård och fin spets som ger en skarp och ljus linje. Detta gör den idealisk för detaljerat arbete och tekniska ritningar där precision är nyckeln.

Pennan har en klassisk, sexkantig form som ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket minimerar trötthet under långa teckningssessioner. Dessutom är formen designad för att förhindra att pennan rullar av bordet när den läggs ifrån sig.

Grafwood-serien kännetecknas av sin eleganta och stilrena design. Pennkroppen är lackerad i en mörkgrå färg med silverfärgade detaljer och prägling som anger hårdhetsgraden. Detta ger pennan ett professionellt utseende som passar väl in i en konstnärs eller designers verktygslåda.

Kärnan i Grafwood 3H-pennan är tillverkad av högkvalitativt grafit som ger en jämn och konsekvent linjekvalitet. Grafiten är också mycket motståndskraftig mot brytning, vilket gör att pennan har en längre livslängd och är mer ekonomisk i längden.

Caran d’Ache är ett schweiziskt företag känt för sin höga standard och kvalitet, och Grafwood-serien är inget undantag. Dessa pennor är idealiska för både professionella konstnärer och studenter som behöver pålitliga verktyg för sitt arbete.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 3H en premium blyertspenna som erbjuder precision och hållbarhet för tecknare och designers som kräver det bästa av sina ritverktyg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 3H”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *