, , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 2B

Beställ nu!

kr45.00

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 2B är en högkvalitativ blyertspenna med 2B-grafit för mjuk och intensiv skrift. Den är idealisk för konstnärer och designers som värdesätter precision och hållbarhet.

Artikelnr: 10623501178524396 Kategorier: , , ,

Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 2B är en högkvalitativ blyertspenna som är känd för sin överlägsna prestanda och eleganta design. Pennan är en del av Grafwood-serien från det schweiziska företaget Caran d’Ache, som är känt för att tillverka lyxiga skrivinstrument och konstnärsmaterial.

Grafwood 2B-pennan har en klassisk, sexkantig form som ger ett bekvämt och stadigt grepp när man ritar eller skriver. Pennkroppen är tillverkad av kalifornisk cederträ, vilket inte bara ger en behaglig doft utan också säkerställer enkel spetsning utan att träet flisar sig.

Stiftet i Grafwood 2B är av högsta kvalitet och har en perfekt balans mellan mjukhet och styrka, vilket gör det idealiskt för både konstnärliga tillämpningar och skrivändamål. 2B-beteckningen indikerar att stiftet är relativt mjukt, vilket ger en mörk och rik linje utan att behöva trycka hårt mot pappret. Detta gör det till ett utmärkt val för skuggning och teckning, samt för att skapa dynamiska och uttrycksfulla linjer.

Pennans yttre är snyggt designat med en elegant gråtonad lack som gradvis blir mörkare närmare spetsen, vilket ger en unik och sofistikerad look. Varje penna är dessutom prydligt märkt med Caran d’Ache-logotypen och stifthårdhetsbeteckningen, vilket underlättar identifiering och urval ur en uppsättning av olika hårdheter.

Caran d’Ache Grafwood 2B blyertspenna är en premiumprodukt som uppskattas av professionella konstnärer, designers och entusiaster som värdesätter kvalitet och precision i sitt arbete. Dess hållbarhet och konsekventa prestanda gör den till en pålitlig följeslagare för alla typer av kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Grafwood Blyertspenna 2B”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *