,

Caran d’Ache Grafwood 6-pack

Beställ nu!

kr355.00

Caran d’Ache Grafwood 6-pack är ett set av sex högkvalitativa grafitpennor med olika hårdhetsgrader för teckning och skissande. Pennorna är kända för sin hållbarhet och förmåga att skapa varierade toner och skuggor.

Artikelnr: 10623501304417333 Kategorier: ,

Caran d’Ache Grafwood 6-pack är ett set av högkvalitativa grafitpennor som är designade för konstnärer, designers och alla som uppskattar precision och kvalitet i sitt skrivande och tecknande. Setet innehåller sex olika hårdhetsgrader av grafit, vilket ger användaren möjlighet att skapa en mängd olika effekter och nyanser i sitt arbete.

Varje penna i Grafwood-serien har en distinkt silvergrå lackering med svarta ändar och en elegant prägling som anger pennans hårdhetsgrad. Hårdhetsgraderna som ingår i detta 6-pack varierar från 9B, som är mycket mjuk och ger en djup, mörk linje, till 2H, som är hård och ger en mycket fin och ljus linje. Mellan dessa ytterligheter finns 7B, 6B, 4B och 2B, som erbjuder en gradvis övergång från mjukt till hårt.

Pennorna är tillverkade av högkvalitativt, renat grafit och premiumträ, vilket säkerställer jämn skärpa och hållbarhet. Grafitkärnan är stark och motståndskraftig mot brytning, vilket gör att pennorna kan vässas till en fin spets utan att kärnan splittras. Detta är särskilt viktigt för detaljarbeten och tekniska applikationer.

Caran d’Ache är känt för sin tillverkningskvalitet och precision, och Grafwood-pennorna är inget undantag. De är tillverkade i Schweiz och uppfyller företagets stränga kvalitetsstandarder. Detta 6-pack levereras i en snygg metallask som inte bara skyddar pennorna utan också fungerar som en attraktiv förvaringslösning.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Grafwood 6-pack ett premiumval för professionella konstnärer och entusiaster som söker en mångsidig uppsättning grafitpennor som erbjuder en rad olika hårdhetsgrader för olika teckningstekniker och stilar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Grafwood 6-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *