Rea!
,

Caran d’Ache Goliath kulspetspatron Turkos Medium

Beställ nu!

kr72.00

Caran d’Ache Goliath är en kulspetspatron med medium spets som ger en jämn och hållbar skrift. Patronen har en turkos bläckfärg och är känd för sin långa livslängd.

Artikelnr: 10623501915955474 Kategorier: ,

Caran d’Ache Goliath kulspetspatron i färgen Turkos och med skrivbredd Medium är en högkvalitativ refillpatron designad för att passa i Caran d’Ache:s sortiment av kulspetspennor. Denna patron är känd för sin långvariga skrivkapacitet och kan skriva upp till 600 A4-sidor tack vare dess stora bläckreservoar.

Den turkosa bläcket ger en livfull och klar färg som står ut på papperet, vilket gör den idealisk för dem som vill lägga till en personlig touch till sin skrift eller för att framhäva viktig text. Bläcket är vattenbaserat och har en jämn, smidig flödesegenskap som säkerställer en konsekvent skrivupplevelse utan avbrott eller kladd.

Mediumspetsen på patronen erbjuder en balans mellan precision och synlighet, vilket gör den lämplig för en mängd olika skrivbehov, från anteckningstagning till underskrift. Spetsen är tillverkad av rostfritt stål, vilket bidrar till dess hållbarhet och förmåga att motstå slitage över tid.

Caran d’Ache Goliath kulspetspatron är också utformad med enkelhet i åtanke när det gäller byte av patron. Den universella designen gör att den passar smidigt in i pennan, vilket gör det enkelt för användaren att byta ut den gamla patronen mot en ny.

Förpackningen är elegant och funktionell, och skyddar patronen tills den är redo att användas. Caran d’Ache är ett märke som är känt för sin kvalitet och hantverksskicklighet, och Goliath kulspetspatronen är inget undantag. Den är idealisk för professionella, studenter och alla som uppskattar skrivredskap av hög kvalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Goliath kulspetspatron Turkos Medium”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *