Rea!
,

Caran d’Ache Goliath kulspetspatron Blue Medium

Beställ nu!

kr72.00

Caran d’Ache Goliath är en blå kulspetspatron med medium spetsstorlek. Den är känd för sin långa livslängd och kan skriva upp till 600 A4-sidor.

Artikelnr: 10623501965095287 Kategorier: ,

Caran d’Ache Goliath kulspetspatron Blue Medium är en högkvalitativ refillpatron designad för att passa i Caran d’Ache:s sortiment av kulspetspennor. Denna patron är känd för sin långvariga skrivkapacitet och kan skriva upp till 600 A4-sidor tack vare dess stora bläckreservoar.

Patronen har en medium spets som ger en linjebredd på cirka 0,5 mm, vilket är idealiskt för dagligt skrivande och för dem som föredrar en balans mellan finess och läsbarhet i sin handstil. Bläcket i Goliath-patronen är blått, en klassisk och professionell färg som passar för alla typer av dokument och användningsområden.

Bläcket är dessutom vattenfast och snabbtorkande, vilket minimerar risken för kladd och utsmetning. Det är också tillverkat för att vara jämnt och smidigt, vilket ger en behaglig skrivupplevelse utan avbrott eller skrapande.

Designen på patronen är både funktionell och elegant, med Caran d’Ache:s signaturlogotyp och färgkodning som gör det enkelt att identifiera bläckfärg och spetsstorlek. Patronens kropp är robust och tillverkad för att tåla den dagliga användningen utan att läcka eller brytas.

Caran d’Ache Goliath kulspetspatron Blue Medium är kompatibel med en rad olika Caran d’Ache-pennmodeller, vilket gör den till ett flexibelt val för dem som redan äger en Caran d’Ache-penna och söker en pålitlig refill. Dess universella design gör att den även kan passa i pennor från andra tillverkare som accepterar Goliath-patronens format.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Goliath kulspetspatron Blue Medium en premium refill som erbjuder en kombination av långvarig prestanda, skrivkomfort och elegant design, vilket gör den till ett utmärkt val för både professionellt och personligt bruk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Goliath kulspetspatron Blue Medium”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *