Rea!
,

Caran d’Ache Goliath kulspetspatron Black Medium

Beställ nu!

kr72.00

Caran d’Ache Goliath är en kulspetspatron med svart bläck och medium spets. Den är känd för sin långa livslängd och förmåga att skriva upp till 600 A4-sidor.

Artikelnr: 10623501277916693 Kategorier: ,

Caran d’Ache Goliath kulspetspatron Black Medium är en högkvalitativ refillpatron designad för att passa i de flesta av Caran d’Ache’s kulspetspennor. Denna patron är känd för sin exceptionella hållbarhet och kan skriva upp till 600 A4-sidor tack vare sin stora bläckkapacitet.

Patronen har en medium spets som ger en jämn och behaglig skrivupplevelse, med en linjebredd på cirka 0,5 mm. Bläcket i Goliath-patronen är svart, vilket gör den idealisk för dagligt bruk i professionella sammanhang eller för personligt bruk där tydlighet och läsbarhet är viktigt.

Bläcket är också vattenfast, vilket säkerställer att skrivna dokument behåller sin skärpa och inte smetas ut vid kontakt med vätska. Den schweiziska tillverkningen garanterar hög kvalitet och pålitlighet, och varje patron genomgår noggranna tester för att säkerställa att den uppfyller Caran d’Ache’s strikta standarder.

Designen på Goliath-patronen är både klassisk och funktionell, med en robust konstruktion som skyddar bläcket och säkerställer en lång livslängd. Patronens utformning gör det enkelt att byta ut den gamla patronen mot en ny, vilket förlänger pennans livslängd och minskar avfall.

Caran d’Ache Goliath kulspetspatron Black Medium är ett utmärkt val för den som söker en pålitlig och långvarig skrivlösning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Goliath kulspetspatron Black Medium”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *