, , ,

Caran d’Ache Fixpencil 3 mm

Beställ nu!

kr335.00

Caran d’Ache Fixpencil 3 mm är en högkvalitativ, påfyllningsbar stiftblyertspenna med en 3 mm stifttjocklek. Den är känd för sin precision, hållbarhet och det ikoniska, tidlösa schweiziska design.

Artikelnr: 10623501542560569 Kategorier: , , ,

Caran d’Ache Fixpencil 3 mm är en högkvalitativ, mekanisk stiftblyertspenna som är känd för sin precision och hållbarhet. Den har en klassisk och tidlös design med en hexagonal kropp som är typisk för traditionella träblyertspennor, vilket ger ett bekvämt och stadigt grepp. Kroppen är tillverkad av robust aluminium, vilket gör pennan både lätt och hållbar.

Fixpencil 3 mm har ett klämsystem för stiftmekanismen, vilket innebär att stiftet frigörs och hålls på plats genom att klämman på pennans sida trycks in. Detta system tillåter enkel och snabb stiftbyte samt möjligheten att justera stiftets längd med precision. Pennan är utrustad med ett 3 mm stift som är idealiskt för teknisk ritning, skissande och skrivning. Stiftet är tjockare än standard och erbjuder en robust skrivupplevelse som är lämplig för olika typer av papper och ritunderlag.

I toppen av pennan finns ett inbyggt suddgummi som är lätt att använda och byta ut. Pennans klipp är tillverkat av metall och gör det möjligt att fästa pennan säkert på papper, fickor eller anteckningsböcker.

Caran d’Ache Fixpencil 3 mm är inte bara funktionell utan också en stilikon, med sitt schweiziska ursprung och kvalitetshantverk. Den är populär bland arkitekter, designers, konstnärer och ingenjörer som uppskattar dess pålitlighet och precision. Pennan finns i olika färger och finishar, vilket ger användaren möjlighet att välja en stil som passar deras personliga smak.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Fixpencil 3 mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *