Rea!
,

Caran d’Ache Ecridor Retro Silver Kulspets

Beställ nu!

kr1,196.00

Caran d’Ache Ecridor Retro Silver är en högkvalitativ kulspetspenna med ett retroinspirerat mönster. Pennan är tillverkad i silverpläterad mässing och är känd för sin hållbarhet och eleganta design.

Artikelnr: 10623501716577065 Kategorier: ,

Caran d’Ache Ecridor Retro Silver Kulspets är en högkvalitativ pennmodell från det schweiziska lyxvarumärket Caran d’Ache, känt för sina fina skrivinstrument. Denna kulspetspenna är en del av Ecridor-kollektionen och har en distinkt retrodesign som ger en känsla av klassisk elegans.

Pennkroppen är tillverkad av robust och hållbart mässing och har en sexkantig form som är typisk för Caran d’Ache. Ytan är försedd med ett vackert graverat mönster som påminner om de geometriska formerna från 1940-talets arkitektur och design, vilket ger pennan dess ”Retro” beteckning. Denna detaljerade gravyr bidrar inte bara till pennans estetik utan ger också ett bättre grepp när man skriver.

Pennan är belagd med silverplätering, vilket ger en spegelblank och sofistikerad finish. Denna silverplätering är inte bara för utseendet utan skyddar även pennan mot repor och slitage, vilket säkerställer att den behåller sitt utseende över tid.

Spetsen på kulspetspennan är tillverkad av rostfritt stål och är utformad för att ge en smidig och jämn skrivupplevelse. Pennan använder Caran d’Ache’s högkvalitativa bläckpatroner som är kända för sin långvariga och pålitliga prestanda. Bläcket flödar fritt och jämnt, vilket minimerar risken för kladd och gör det möjligt att skriva med precision och lätthet.

Ecridor Retro Silver Kulspets är en påfyllningsbar penna, vilket innebär att du enkelt kan byta ut bläckpatronen när den tar slut. Detta gör pennan till ett miljövänligt val och en investering för långvarig användning.

Designen avslutas med Caran d’Ache-logotypen präglat på toppen av pennan och en klämma som gör det enkelt att fästa pennan vid en ficka eller anteckningsbok. Pennan levereras i en elegant presentförpackning, vilket gör den till en idealisk gåva för alla som uppskattar fina skrivinstrument.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache Ecridor Retro Silver Kulspets en lyxig och funktionell skrivredskap som kombinerar tidlös design med modern skrivteknologi, vilket gör den till ett utmärkt val för professionellt bruk eller som en del av en personlig skrivsamling.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Ecridor Retro Silver Kulspets”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *