Rea!

Caran d’Ache Artist Multi-tech Blyertspennor 8-set

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr329.00.Det nuvarande priset är: kr230.00.

Caran d’Ache Artist Multi-tech Blyertspennor 8-set är ett sortiment av högkvalitativa blyertspennor med olika hårdhetsgrader för konstnärliga ändamål. Setet innehåller olika grader av blyerts för att skapa varierande texturer och nyanser i teckningar.

Artikelnr: 10623500172747303

Caran d’Ache Artist Multi-tech Blyertspennor 8-set är en exklusiv samling av högkvalitativa blyertspennor designade för professionella konstnärer, illustratörer och grafiska designers. Setet innehåller åtta blyertspennor med olika hårdhetsgrader som ger användaren ett brett spektrum av toner och skuggor för detaljerat teckningsarbete.

Varje penna i detta set är tillverkad med Caran d’Ache’s kända precision och omsorg. Pennorna har en hexagonal form för bekvämt grepp och kontroll under långa teckningssessioner. Träet som används i pennkroppen är av hög kvalitet och säkerställer enkel vässning utan att spetsen bryts.

Hårdhetsgraderna som ingår i detta set är noggrant utvalda för att täcka ett brett spektrum av användningsområden, från mjuka och mörka linjer till hårda och ljusa toner. Setet inkluderar vanligtvis hårdhetsgrader från 4H till 4B, vilket gör det möjligt för konstnären att skapa både fina detaljer och breda skuggningar.

Blyertsstiftet i Caran d’Ache Multi-tech pennorna är av högsta kvalitet och ger en jämn, hållbar linje som inte suddas ut lätt. Stiftet är också vattenresistent, vilket innebär att det kan kombineras med vattenfärger och andra våta medier utan att blöda eller smeta ut.

Setet kommer i en elegant metallask som inte bara skyddar pennorna utan också fungerar som en praktisk förvaringslösning. Askens design är stilren och reflekterar Caran d’Ache’s tradition av schweizisk kvalitet och finess.

Caran d’Ache Artist Multi-tech Blyertspennor 8-set är idealiskt för konstnärer som kräver precision och mångsidighet i sitt arbete och som uppskattar kvalitetshantverk i sina teckningsverktyg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache Artist Multi-tech Blyertspennor 8-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *