Caran d’Ache 849 Violet Kulspetspenna

Beställ nu!

kr450.00

Caran d’Ache 849 Violet Kulspetspenna är en högkvalitativ schweizisk penna med en ikonisk, slank design och en livlig violett färg. Pennan använder en pålitlig kulspetsteknik som ger en jämn och klar skrift.

Artikelnr: 10623500281396058

Caran d’Ache 849 Violet Kulspetspenna är en ikonisk skrivinstrument från det schweiziska lyxmärket Caran d’Ache, känt för sin högkvalitativa pennor och konstnärsmaterial. Denna penna har en distinkt sexkantig kropp som ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket gör den till en favorit bland både professionella och amatörer.

Kroppen på 849 Violet Kulspetspenna är tillverkad av robust aluminium, vilket ger pennan en lätt men ändå hållbar känsla. Den har en slående violett finish som ger en touch av elegans och personlighet till skrivupplevelsen. Finishen är också motståndskraftig mot repor och slitage, vilket säkerställer att pennan behåller sitt snygga utseende över tid.

Pennan använder en pålitlig kulspetsteknik som ger en jämn och kontinuerlig bläckflöde, vilket gör att du kan skriva med precision och utan avbrott. Bläcket i Caran d’Ache 849 är också vattenfast och snabbtorkande, vilket minimerar risken för kladd och smet.

Den här modellen är utrustad med en flexibel klämma och en tryckknappsmekanism för att förlänga och dra tillbaka spetsen, vilket gör den praktisk och lätt att använda. Pennan levereras med en blå Goliath-patron, som är känd för sin långa livslängd och kan skriva upp till 600 A4-sidor.

Caran d’Ache 849 Violet Kulspetspenna levereras i en elegant och stilren förpackning, vilket gör den till en utmärkt present till alla som uppskattar fina skrivinstrument. Dessutom är Caran d’Ache-pennor kända för sin hållbarhet och kvalitet, vilket innebär att 849 Violet Kulspetspenna kan vara en trogen följeslagare i många år framöver.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache 849 Violet Kulspetspenna”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *