Caran d’Ache 849 Moss Green Kulspetspenna

Beställ nu!

kr450.00

Caran d’Ache 849 Moss Green är en högkvalitativ kulspetspenna med en distinkt mossgrön färg. Pennan är känd för sin ikoniska design, hållbarhet och smidiga skrivupplevelse.

Artikelnr: 10623500813357608

Caran d’Ache 849 Moss Green Kulspetspenna är en elegant och funktionell skrivredskap som kombinerar schweizisk precision med en ikonisk design. Pennkroppen är tillverkad av robust aluminium, vilket ger en lätt men ändå hållbar konstruktion. Den distinkta mossgröna färgen ger pennan en unik och sofistikerad estetik som sticker ut i alla sammanhang.

Pennan har en hexagonal form som är karakteristisk för Caran d’Ache 849-serien, vilket ger ett bekvämt och stadigt grepp under skrivning. Den här formen förhindrar också att pennan rullar av bordet när den läggs ifrån sig. Pennans klämma och spets är tillverkade av metall, vilket ger en extra känsla av kvalitet och hållbarhet.

849 Moss Green använder en pålitlig kulspetsteknik som ger en jämn och kontinuerlig bläckflöde. Bläcket är dokumentäkta, vilket innebär att det är vattenfast och ljusbeständigt, vilket säkerställer att dina anteckningar och texter förblir tydliga och läsbara över tid. Pennan är utrustad med en blå Goliath-patron som har en imponerande livslängd och kan skriva upp till 600 A4-sidor.

Designen av Caran d’Ache 849 Moss Green Kulspetspenna är både klassisk och modern, och den är en del av en serie som har varit populär bland designmedvetna skrivare sedan 1969. Pennan levereras i en snygg och matchande metallask, vilket gör den till en idealisk present för alla tillfällen.

Sammanfattningsvis är Caran d’Ache 849 Moss Green Kulspetspenna en premiumskrivredskap som kombinerar estetik, hållbarhet och funktionalitet. Dess unika färg och klassiska design gör den till ett eftertraktat objekt för pennsamlare, yrkesverksamma och alla som uppskattar fina skrivinstrument.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache 849 Moss Green Kulspetspenna”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *