Caran d’Ache 849 Keith Haring White Kulspetspenna

Beställ nu!

kr625.00

Caran d’Ache 849 Keith Haring White Kulspetspenna är en begränsad upplaga av den klassiska 849-pennan, prydd med konstnären Keith Harings ikoniska konstverk. Pennan kombinerar schweizisk precision med lekfull design och är en funktionell samlarobjekt.

Artikelnr: 10623500345450402

Caran d’Ache 849 Keith Haring White Kulspetspenna är en del av en specialkollektion som hyllar den ikoniska amerikanska konstnären Keith Haring. Pennan har en distinkt vit hexagonal aluminiumkropp som är lätt och robust, vilket är karaktäristiskt för Caran d’Ache 849-serien. På pennans kropp är Keith Harings signaturkonstverk noggrant ingraverade, vilket ger en unik och konstnärlig touch.

Pennan är utrustad med Caran d’Ache’s välkända Goliath-patron, som erbjuder en jämn och pålitlig skrivupplevelse. Goliath-patronen är känd för sin långa livslängd och kan skriva upp till 600 A4-sidor tack vare sin stora bläckkapacitet. Kulspetspennan har en medium spets som ger en linjebredd på cirka 0,5 mm, vilket är idealiskt för både personligt och professionellt bruk.

Designen av 849 Keith Haring White Kulspetspenna är inte bara en hyllning till Harings konst utan också ett uttryck för Caran d’Ache’s engagemang för kvalitet och innovation. Pennan kommer i en specialdesignad förpackning som också bär Keith Harings konstverk, vilket gör den till en perfekt present för konstälskare och samlare.

Förutom dess estetiska och kulturella värde, är pennan också praktisk med en pålitlig tryckmekanism och en klämma som gör det enkelt att fästa den vid en anteckningsbok eller ficka. Caran d’Ache 849 Keith Haring White Kulspetspenna är inte bara ett skrivinstrument utan också ett samlarobjekt som förenar funktionalitet med konstnärligt uttryck.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache 849 Keith Haring White Kulspetspenna”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *