Rea!
,

Caran d’Ache 849 Colour Treasure Cold Rainbow Kulspetspenna

Beställ nu!

kr476.00

Caran d’Ache 849 Colour Treasure Cold Rainbow är en kulspetspenna med en färgglad design som ingår i en begränsad upplaga. Pennan kombinerar schweizisk precision med en unik regnbågsfärgad finish.

Artikelnr: 10623500068730960 Kategorier: ,

Caran d’Ache 849 Colour Treasure Cold Rainbow är en schweizisktillverkad kulspetspenna som kombinerar högkvalitativt hantverk med en unik och färgglad design. Pennkroppen är tillverkad av robust aluminium, vilket ger en lätt men ändå hållbar konstruktion. Den distinkta hexagonala formen är inte bara en signatur för Caran d’Ache utan också ergonomisk, vilket gör pennan bekväm att hålla i även under längre skrivsessioner.

Pennans design kännetecknas av en ”Cold Rainbow” färgsättning, vilket innebär att den har en gradient av kalla färger som övergår från en ände till den andra, skapande en effekt som påminner om ett norrsken eller en kylig regnbåge. Denna färgsättning ger pennan en iögonfallande och modern estetik som sticker ut från mängden.

Spetsen på 849 Colour Treasure Cold Rainbow är en pålitlig kulspets som levererar en jämn och kladdfri skriftupplevelse. Pennan använder Caran d’Ache’s egna Goliath-patron, känd för sin långvariga skrivkapacitet – upp till 600 A4-sidor. Bläcket är dokumentäkta, vilket innebär att det är vattenfast och ljusbeständigt, vilket gör det idealiskt för viktiga dokument och professionellt bruk.

Pennan är utrustad med en flexibel klämma som gör det enkelt att fästa den på en ficka eller anteckningsbok, och dess påfyllningsbara design säkerställer att den kan användas om och om igen, vilket gör den till ett miljövänligt val.

Caran d’Ache 849 Colour Treasure Cold Rainbow levereras i en snygg och matchande metallask, vilket gör den till en perfekt present för designälskare, professionella eller skriventusiaster som uppskattar kvalitet och stil.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Caran d’Ache 849 Colour Treasure Cold Rainbow Kulspetspenna”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *