, , , ,

Canson XL Mix-Media 300g A4

Beställ nu!

kr155.00

Canson XL Mix-Media är ett tjockt, mångsidigt papper på 300 gram per kvadratmeter i A4-storlek. Det är lämpligt för olika konsttekniker som akvarell, gouache, tusch och blyerts.

Artikelnr: 10623501746389486 Kategorier: , , , ,

Canson XL Mix-Media är ett högkvalitativt papper som är speciellt framtaget för blandtekniker. Detta papper är i A4-storlek (210 x 297 mm) och har en vikt på 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett tjockt och robust papper som kan hantera en mängd olika medier utan att böja sig eller bli skadat.

Pappret har en fin, lätt texturerad yta som är idealisk för att fånga upp pigment och skapa en jämn färgdistribution. Detta gör det lämpligt för en rad olika konstnärliga applikationer, inklusive akvarell, gouache, akryl, tusch, kol, pastell, och även markörer. Den texturerade ytan ger också en bra tand för blyerts och färgpennor, vilket gör det möjligt för konstnärer att skapa detaljerade och nyanserade skisser.

Canson XL Mix-Media-papper är syrafritt, vilket innebär att det inte kommer att gulna eller försämras över tid. Detta är viktigt för konstnärer som vill att deras verk ska hålla länge. Dessutom är pappret tillverkat med en hållbarhetsstandard som säkerställer att det är miljövänligt.

Blocket innehåller vanligtvis 30 ark, vilket ger konstnärer gott om material att arbeta med för olika projekt. Spiralbindningen på blocket gör det enkelt att bläddra mellan sidorna och ta ut dem om så önskas. Detta är särskilt användbart för konstnärer som vill presentera eller rama in sina verk.

Sammanfattningsvis är Canson XL Mix-Media 300g A4 ett mångsidigt och hållbart papper som är väl lämpat för konstnärer som arbetar med blandtekniker. Dess kvalitet och mångsidighet gör det till ett populärt val för både professionella konstnärer och studenter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Canson XL Mix-Media 300g A4”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *