Rea!
, ,

Canson XL Aquarelle 300g A4

Beställ nu!

kr124.00

Canson XL Aquarelle är ett tjockt, 300 grams akvarellpapper i A4-storlek. Det är syrafritt och designat för att tåla våta tekniker utan att buckla.

Artikelnr: 10623500630215979 Kategorier: , ,

Canson XL Aquarelle är ett högkvalitativt akvarellpapper som är speciellt framtaget för att möta behoven hos både hobbykonstnärer och professionella. Detta papper har en A4-storlek (210 x 297 mm) och en tjocklek på 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett robust och hållbart val för akvarellmålning.

Pappret är tillverkat av 100% cellulosa och har en fin kornig struktur som är idealisk för att skapa olika akvarelltekniker och effekter. Ytan är kallpressad, vilket innebär att den har en lätt texturerad yta som är perfekt för att fånga upp pigment och vatten på ett kontrollerat sätt. Denna textur bidrar till att ge målningen ett professionellt och intressant utseende.

Canson XL Aquarelle är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bevarar konstverkets färger och kvalitet. Detta är en viktig egenskap för konstnärer som vill att deras verk ska hålla länge.

Blocket innehåller 30 ark, vilket ger konstnären gott om material att arbeta med för olika projekt. Arkens vikt och kvalitet gör dem lämpliga för både våta och torra tekniker, vilket gör Canson XL Aquarelle till ett mångsidigt val för akvarellmålare.

Canson är ett välkänt märke inom konstnärsmaterial och har ett rykte om att tillverka produkter av hög kvalitet. Canson XL Aquarelle är inget undantag och är en produkt som uppskattas av konstnärer för dess förmåga att framhäva och bevara de fina detaljerna och nyanserna i akvarellmålningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Canson XL Aquarelle 300g A4”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *