, ,

Canson XL Aquarelle 300g A3

Beställ nu!

kr255.00

Canson XL Aquarelle är ett akvarellpapper i A3-storlek som väger 300 gram per kvadratmeter. Det är syrafritt och har en grov struktur, lämpligt för våta målningstekniker.

Artikelnr: 10623501127409854 Kategorier: , ,

Canson XL Aquarelle är ett högkvalitativt akvarellpapper som är speciellt framtaget för att möta behoven hos både hobbykonstnärer och professionella. Detta papper har en A3-storlek, vilket motsvarar måtten 297 x 420 mm, och erbjuder en generös yta för att skapa större konstverk.

Pappret har en vikt på 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett tjockt och robust papper som kan hantera tunga lager av vatten och färg utan att böja sig eller bli vågigt. Den höga gramvikten bidrar också till att pappret har en god absorptionsförmåga, vilket är viktigt för akvarelltekniker där kontroll av vatten och färg är avgörande.

Ytan på Canson XL Aquarelle-pappret är kallpressad, vilket innebär att den har en lätt texturerad yta som är idealisk för akvarellmålning. Denna textur hjälper till att skapa intressanta effekter och detaljer i målningen, samtidigt som den tillåter jämn färgspridning.

Pappret är syrafritt, vilket säkerställer att det inte gulner över tid och att konstverken bevarar sin ursprungliga färg och kvalitet. Detta är särskilt viktigt för konstnärer som vill att deras verk ska hålla länge och eventuellt ställas ut eller säljas.

Canson XL Aquarelle-pappret kommer i block om 30 ark, vilket ger konstnärer gott om material att arbeta med. Blocket är limmat på den korta sidan, vilket gör det enkelt att riva av ett ark när det är dags att börja på en ny målning eller för att presentera ett färdigt verk.

Sammanfattningsvis är Canson XL Aquarelle 300g A3 ett pålitligt och högpresterande akvarellpapper som är lämpligt för en rad olika vattenbaserade tekniker och stilar, och det är ett populärt val bland konstnärer som värdesätter kvalitet och hållbarhet i sitt konstmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Canson XL Aquarelle 300g A3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *