Rea!
, , , ,

Canson Imagine Mix Media A3

Beställ nu!

kr183.00

Canson Imagine Mix Media A3 är ett högkvalitativt papper avsett för blandade medier, som akvarell, tusch och blyerts. Det har en tjocklek på 200 gsm och är syrafritt, vilket gör det hållbart och lämpligt för olika konstprojekt.

Artikelnr: 10623501623393884 Kategorier: , , , ,

Canson Imagine Mix Media A3 är ett högkvalitativt papper som är speciellt framtaget för blandtekniker. Detta papper har en A3-storlek, vilket motsvarar måtten 297 x 420 mm. Pappret är tillverkat av 100% cellulosa och har en vikt på 200 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett relativt tjockt och robust papper som kan hantera en mängd olika medier utan att buckla eller bli skadat.

Ytan på Canson Imagine Mix Media-pappret är mjukt och har en lätt textur som är idealisk för att fånga upp pigment och skapa en jämn färgspridning. Detta gör det lämpligt för en rad olika tekniker, inklusive akvarell, gouache, akryl, bläck, kol, pastell och blyerts. Papprets fina kornstruktur tillåter också detaljerat arbete och ger en viss djup och karaktär till konstverken.

Pappret är syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bibehåller konstverkets originalfärger. Detta är en viktig egenskap för konstnärer som vill att deras verk ska vara hållbara och motståndskraftiga mot åldrande.

Canson Imagine Mix Media A3-papper kommer ofta i block som är limmade på ena kanten, vilket gör det enkelt att riva av enskilda ark utan att skada de andra. Detta är praktiskt för konstnärer som arbetar på flera projekt samtidigt eller som behöver transportera sina arbeten.

Sammanfattningsvis är Canson Imagine Mix Media A3 ett mångsidigt och hållbart papper som är väl lämpat för konstnärer och kreatörer som arbetar med blandtekniker. Dess kvalitet och mångsidighet gör det till ett populärt val inom konst- och designvärlden.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Canson Imagine Mix Media A3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *