Brause Doppstift Speedball 3-pack

Beställ nu!

kr139.00

Brause Doppstift Speedball 3-pack är ett set med tre olika spetsar för kalligrafi och skrivkonst. De är anpassade för att användas med bläck och passar för olika skrivstilar och dekorationer.

Artikelnr: 10623500117982956

Brause Doppstift Speedball 3-pack är ett set av tre kalligrafispetsar (doppstift) från det välkända tyska företaget Brause, som är känt för sina högkvalitativa skrivverktyg. Dessa spetsar är speciellt utformade för att passa Speedball-pennhållare, vilket är ett populärt val bland kalligrafientusiaster och professionella konstnärer.

Varje pack innehåller tre olika storlekar av spetsar för att ge användaren möjlighet att skapa en variation av linjebredder och stilar. Spetsarna är tillverkade av slitstarkt material, ofta rostfritt stål, vilket garanterar lång hållbarhet och en jämn bläckflöde. De är idealiska för att skriva i olika kalligrafistilar såsom gotisk, italisk, och engelsk skrivstil.

Spetsarnas design är anpassad för att ge en smidig och stabil skrivupplevelse, och de är enkla att rengöra och underhålla. De kan användas med en mängd olika bläcktyper, inklusive både vattenbaserade och oljebaserade bläck.

Brause Doppstift Speedball 3-pack är perfekt för både nybörjare och erfarna kalligrafister som vill utforska olika skrifttyper och förbättra sin skrivteknik. Paketet erbjuder en kostnadseffektiv lösning för att utöka sitt sortiment av kalligrafiverktyg och är ett utmärkt tillskott till varje konstnärs skrivarsenal.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Brause Doppstift Speedball 3-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *