Books Anywhere, Anytime Art: Gouache

Beställ nu!

kr139.00

”Books Anywhere, Anytime Art: Gouache” är en bok som lär ut tekniker och metoder för att måla med gouachefärg. Boken är avsedd för konstnärer på alla nivåer som vill kunna skapa konst var som helst och när som helst.

Artikelnr: 10623500255282441

”Books Anywhere, Anytime Art: Gouache” är en inspirerande och pedagogisk guide som är avsedd för konstnärer på alla nivåer som vill lära sig att måla med gouachefärg. Boken är en del av ”Anywhere, Anytime Art”-serien som fokuserar på att göra konsten tillgänglig och genomförbar oavsett var man befinner sig.

Denna bok är rikligt illustrerad med steg-för-steg-instruktioner och innehåller en mängd tekniker och tips för att arbeta med gouache, en mångsidig och täckande vattenbaserad målarfärg som är känd för sin intensiva färg och matta finish. Läsaren får en grundlig genomgång av material och verktyg som behövs för att komma igång, inklusive olika typer av papper, penslar och blandningstekniker.

Författaren går igenom grunderna i färgteori och komposition samt visar hur man kan experimentera med lager, texturer och blandning för att skapa dynamiska och uttrycksfulla konstverk. Boken innehåller också projekt och övningar som uppmuntrar läsaren att praktisera och utveckla sin egen stil, samt exempel på hur man kan använda gouache i kombination med andra medier.

”Books Anywhere, Anytime Art: Gouache” är inte bara en teknisk manual, utan också en källa till inspiration som uppmuntrar konstnärer att ta med sig sina målarverktyg och skapa konst var de än befinner sig, oavsett om det är i hemmet, i naturen eller på resande fot. Boken är lämplig för både nybörjare som vill lära sig grunderna och mer erfarna konstnärer som söker nya utmaningar och perspektiv på gouachemålning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Books Anywhere, Anytime Art: Gouache”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *