Rea!
, ,

Blackwing Legal Pad Vol. 20

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr485.00.Det nuvarande priset är: kr340.00.

Blackwing Legal Pad Vol. 20 är en högkvalitativ skrivblock designad för komfort och hållbarhet. Den har perforerade sidor och en unik papperskvalitet som är optimerad för att användas med Blackwing-blyertspennor.

Artikelnr: 10623501432045129 Kategorier: , ,

Blackwing Legal Pad Vol. 20 är en premium anteckningsblock designad för att erbjuda en exceptionell skrivupplevelse. Den är inspirerad av den amerikanska juridiska historien och dess betydelsefulla domstolsfall, vilket återspeglas i dess sofistikerade och professionella design.

Anteckningsblocket har en hållbar och elegant omslagsdesign med en diskret prägling av Blackwing-logotypen. Omslaget är tillverkat av ett tjockt papper eller kartongmaterial som skyddar sidorna inuti och ger en stabil skrivyta även när du är på språng.

Inuti innehåller Blackwing Legal Pad Vol. 20 50 ark av högkvalitativt, krämfärgat papper. Pappret är linjerat med en unik layout som är optimerad för att skriva anteckningar, listor och sammanfattningar. Linjeringen är subtilt tryckt för att inte störa skrivprocessen men ändå tillräckligt tydlig för att hålla skriften organiserad.

Pappret är av en tyngre vikt, vilket gör det lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive Blackwing-blyertspennor, bläckpennor och markörer. Det är också syrafritt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bevarar dina anteckningar i bästa skick.

Varje ark är mikroperforerat längs toppen, vilket gör det enkelt att riva av sidor utan att riva eller skada dem. Detta är perfekt för att dela anteckningar eller för att flytta viktiga sidor till andra filer eller mappar.

Blackwing Legal Pad Vol. 20 är inte bara en funktionell produkt utan också en stilfull accessoar för advokater, studenter, författare och alla som uppskattar kvalitet och design i sina skrivmaterial. Den är en del av en serie av samlarobjekt från Blackwing, ett märke känt för sin hängivenhet till hantverk och kvalitet inom skrivredskap och tillbehör.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Blackwing Legal Pad Vol. 20”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *