Bigso Box of Sweden Sverker Dokumentbox Linne

Beställ nu!

kr195.00

Bigso Box of Sweden Sverker Dokumentbox Linne är en förvaringslösning för dokument och papper, klädd i linnetextil för en elegant och hållbar yta. Boxen är designad för att organisera och skydda viktiga papper på ett stilfullt sätt.

Artikelnr: 10623500124894173 Kategori:

Bigso Box of Sweden Sverker Dokumentbox Linne är en stilren och praktisk förvaringslösning för att organisera dokument, papper och andra kontorsmaterial. Tillverkad av högkvalitativt, återvunnet fiberboard och klädd med ett slitstarkt linnetextil, erbjuder denna dokumentbox en hållbar och estetiskt tilltalande design.

Boxen mäter vanligtvis omkring 33 cm i längd, 25 cm i bredd och 7 cm i höjd, vilket gör den tillräckligt rymlig för att rymma A4-storlek papper och standardmappar. Den har en etiketthållare på framsidan för enkel märkning och identifiering av innehållet, vilket underlättar organisering och återfinning av dokument.

Locket på Sverker Dokumentbox är försedd med en metallförstärkt kant som bidrar till dess hållbarhet och skyddar innehållet från damm och smuts. Den strukturerade linneytan ger en varm och naturlig känsla som passar väl in i både hemmakontoret och den professionella arbetsplatsen.

Färgutbudet för Sverker Dokumentbox i linne kan variera, men vanliga färger inkluderar neutrala toner som grått, beige och svart, vilket gör det enkelt att matcha med andra kontorsinredningar. Bigso Box of Sweden är kända för sin miljömedvetenhet och kvalitet, och Sverker Dokumentbox Linne är inget undantag, vilket gör den till ett både praktiskt och snyggt tillägg till alla organiseringssystem.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bigso Box of Sweden Sverker Dokumentbox Linne”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *