Bigso Box of Sweden Oskar Dokumentbox Linne

Beställ nu!

kr149.00

Bigso Box of Sweden Oskar Dokumentbox Linne är en förvaringslösning för dokument och papper, klädd i linnetextil för en elegant och hållbar yta. Den är designad för att organisera och skydda dina viktiga papper på ett stilfullt sätt.

Artikelnr: 10623500068863823 Kategori:

Bigso Box of Sweden Oskar Dokumentbox Linne är en stilren och praktisk förvaringslösning designad för att organisera och skydda viktiga dokument, brev och andra pappersmaterial. Denna dokumentbox är tillverkad av högkvalitativt, återvunnet fiberboard och klädd med ett linne-liknande papper som ger en elegant och texturerad yta, vilket bidrar till dess sofistikerade utseende.

Boxen mäter vanligtvis omkring 32 cm i längd, 25 cm i bredd och 7 cm i höjd, vilket gör den tillräckligt rymlig för att rymma standard A4-papper och andra dokumentstorlekar. Lockets design säkerställer att innehållet hålls dammfritt och skyddat, samtidigt som det är lätt att öppna och stänga.

Oskar Dokumentbox Linne är utrustad med en etiketthållare på framsidan, vilket gör det enkelt att märka och kategorisera olika boxar för snabb identifiering. Detta är särskilt användbart för dem som vill hålla ordning på kontoret eller hemmakontoret med en stilfull och enhetlig förvaringslösning.

Designen är minimalistisk och modern, vilket gör att den passar väl in i de flesta inredningsstilar. Den neutrala färgen på linne-liknande papperet kompletterar olika färgscheman och skapar en lugn och organiserad arbetsmiljö.

Bigso Box of Sweden är kända för sin miljömedvetenhet och hållbarhet, och Oskar Dokumentbox Linne är inget undantag. Genom att använda återvunnet material bidrar de till en minskad miljöpåverkan samtidigt som de erbjuder hållbara och funktionella produkter för sina kunder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bigso Box of Sweden Oskar Dokumentbox Linne”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *