Bigso Box of Sweden Oskar Dokumentbox Grå

Beställ nu!

kr149.00

Bigso Box of Sweden Oskar Dokumentbox Grå är en stilren förvaringslösning för papper och dokument. Den är tillverkad i återvunnet material och har en etiketthållare för enkel organisering.

Artikelnr: 10623501419526463 Kategori:

Bigso Box of Sweden Oskar Dokumentbox Grå är en stilren och praktisk förvaringslösning för att organisera dokument, papper och andra kontorsmaterial. Denna dokumentbox är tillverkad av återvunnen fiberboard och klädd med ett slitstarkt, grått papper som ger en textil-liknande känsla och ett modernt utseende.

Boxen mäter vanligtvis omkring 31 cm i längd, 25 cm i bredd och 7 cm i höjd, vilket gör den tillräckligt rymlig för att rymma A4-storlek papper och standardmappar. Den har en etiketthållare på framsidan, vilket gör det enkelt att märka och identifiera innehållet utan att behöva öppna boxen.

Locket på Oskar Dokumentbox är försett med en metallförstärkt kant som bidrar till dess hållbarhet och skapar en tät stängning för att skydda innehållet från damm och smuts. Designen är minimalistisk och passar väl in i både hemmakontoret och den professionella arbetsplatsen.

Bigso Box of Sweden är kända för sin miljömedvetenhet och kvalitet, och Oskar Dokumentbox är inget undantag. Den är både funktionell och estetiskt tilltalande, och erbjuder en hållbar förvaringslösning som hjälper till att hålla arbetsytan organiserad och snygg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bigso Box of Sweden Oskar Dokumentbox Grå”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *