Bigso Box of Sweden Olof Dokumentmapp Grå

Beställ nu!

kr139.00

Bigso Box of Sweden Olof Dokumentmapp Grå är en stilren och praktisk förvaringslösning för papper och dokument. Mappen är tillverkad i robust kartong med en snygg grå finish.

Artikelnr: 10623501429971271 Kategori:

Bigso Box of Sweden Olof Dokumentmapp är en stilren och praktisk förvaringslösning för dina viktiga papper och dokument. Tillverkad av högkvalitativ, återvunnen fiberboard klädd med papper, erbjuder denna dokumentmapp en hållbar och miljövänlig förvaringsalternativ. Den grå färgen ger mappen en neutral och professionell look som passar väl in i de flesta kontorsmiljöer.

Mappen har en storlek som är anpassad för att rymma A4-dokument, vilket gör den idealisk för att organisera papper, fakturor, brev och andra viktiga handlingar. Den är utrustad med en etiketthållare på framsidan, vilket gör det enkelt att märka och kategorisera dina dokument för snabb åtkomst.

Lockets design säkerställer att innehållet hålls dammfritt och skyddat, samtidigt som det är lätt att öppna och stänga. Den robusta konstruktionen garanterar att mappen behåller sin form även när den är fullpackad med papper.

Måtten på Bigso Box of Sweden Olof Dokumentmapp är optimerade för att passa på hyllor, i skåp eller på skrivbordet, vilket gör den till en flexibel lösning för dokumentförvaring i hemmet eller på kontoret. Dess minimalistiska design och funktionella egenskaper gör den till ett utmärkt val för den som söker en kombination av stil och praktisk användbarhet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bigso Box of Sweden Olof Dokumentmapp Grå”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *