Bigso Box of Sweden Olof Dokumentmapp Blå

Beställ nu!

kr139.00

Bigso Box of Sweden Olof Dokumentmapp Blå är en stilren och praktisk förvaringslösning för papper och dokument. Mappen är tillverkad i hållbart material och har en attraktiv blå färg.

Artikelnr: 10623501418870151 Kategori:

Bigso Box of Sweden Olof Dokumentmapp Blå är en stilren och praktisk förvaringslösning för dina viktiga papper och dokument. Denna dokumentmapp är tillverkad av högkvalitativ, laminerad pappfiber, vilket ger den en robust och hållbar struktur samtidigt som den är lätt och enkel att hantera.

Mappen har en elegant blå färg med en matt yta som ger den ett modernt och professionellt utseende, vilket gör den lämplig för användning både i hemmet och på kontoret. Dess storlek är anpassad för att rymma standardformat papper (A4), vilket gör den idealisk för att organisera dokument som kontrakt, brev, räkningar och andra viktiga handlingar.

Olof Dokumentmapp har en inbyggd etiketthållare på framsidan, vilket gör det enkelt att märka och kategorisera dina dokument för snabb identifiering. Mappen stängs med en elastisk bandstängning som säkerställer att innehållet hålls på plats och skyddas från att falla ut eller bli skadat.

Designen är minimalistisk och funktionell, med rena linjer och en slät yta som är lätt att rengöra och underhålla. Mappen är dessutom tillverkad med miljövänliga material och metoder, vilket gör den till ett hållbart val för den miljömedvetna användaren.

Sammanfattningsvis är Bigso Box of Sweden Olof Dokumentmapp Blå en elegant och hållbar lösning för att hålla ordning på dina papper och dokument. Dess stilrena design och praktiska funktioner gör den till en oumbärlig tillgång för alla som vill organisera sitt arbete och sina personliga handlingar på ett effektivt sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bigso Box of Sweden Olof Dokumentmapp Blå”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *