Rea!

Art Creation Metallic Hobbyfärg Set 4 x 30 ml Basfärger

Beställ nu!

kr175.00

Art Creation Metallic Hobbyfärg Set innehåller fyra basfärger med metallisk effekt. Varje färgflaska i setet rymmer 30 ml.

Artikelnr: 10623501424756407 Kategori:

Art Creation Metallic Hobbyfärg Set är ett mångsidigt och högkvalitativt färgset som är perfekt för hobbyister och konstnärer som vill lägga till en metallisk glans till sina projekt. Setet innehåller fyra grundläggande metallicfärger: guld, silver, koppar och brons. Varje färg kommer i en 30 ml burk, vilket ger användaren en generös mängd färg för att utforska och skapa med.

Färgerna är vattenbaserade, vilket gör dem lätta att använda och rengöra. De är också snabbtorkande, vilket är praktiskt för konstnärer som vill arbeta i flera lager utan långa väntetider. Art Creation Metallic Hobbyfärg har en tjock konsistens som gör det möjligt att applicera dem med pensel, svamp eller spatel för olika effekter och texturer.

Den metalliska finishen är mycket pigmenterad och reflekterande, vilket ger ett glänsande och lyxigt utseende när den appliceras på olika ytor som papper, kartong, trä, metall, lera och canvas. Färgerna kan blandas med varandra för att skapa anpassade nyanser och är även kompatibla med andra vattenbaserade medier, vilket ger ännu fler kreativa möjligheter.

Art Creation Metallic Hobbyfärg är giftfri och säker att använda för alla åldrar, vilket gör dem till ett utmärkt val för skolprojekt, hantverk och professionellt konstnärligt arbete. Setet är kompakt och lätt att förvara, vilket gör det till en praktisk lösning för konstnärer och hobbyister som behöver ta med sig sina färger.

Sammanfattningsvis är Art Creation Metallic Hobbyfärg Set 4 x 30 ml Basfärger ett mångsidigt och högkvalitativt färgset som erbjuder en fantastisk metallisk finish för en mängd olika projekt och material. Det är enkelt att använda, snabbtorkande och säkert, vilket gör det till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna konstnärer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Metallic Hobbyfärg Set 4 x 30 ml Basfärger”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *