Art Creation Metallic Hobbyfärg 30 ml Shiny Silver

Beställ nu!

kr55.00

Art Creation Metallic Hobbyfärg är en glänsande silverfärgad hobbyfärg. Den kommer i en 30 ml behållare och har en metallisk effekt.

Artikelnr: 10623501622035939 Kategori:

Art Creation Metallic Hobbyfärg i nyansen Shiny Silver är en högkvalitativ, vattenbaserad akrylfärg som är speciellt framtagen för hobby- och konstprojekt. Denna färg kommer i en 30 ml flaska och har en metallisk finish som ger ett glänsande och reflekterande utseende. Färgen är rik på pigment vilket ger en täckande och ljusäkta effekt.

Den är lämplig för användning på olika underlag såsom papper, trä, lera, metall, plast och duk. Tack vare dess tjocka konsistens kan den enkelt appliceras med pensel, svamp eller spatel och kan även blandas med andra akrylfärger för att skapa anpassade nyanser.

Art Creation Metallic Hobbyfärg torkar snabbt och efterlämnar en jämn och slitstark yta. Den är också vattenfast när den har torkat, vilket gör den idealisk för projekt som kan komma att hanteras ofta eller utsättas för slitage. Färgen är enkel att rengöra från penslar och verktyg med vatten och tvål medan den fortfarande är våt.

Shiny Silver-nyansen är perfekt för att skapa en modern och elegant touch på dina konstverk, hantverk eller DIY-projekt. Den metalliska effekten kan förhöja detaljer och ge en lyxig känsla till dina skapelser. Produkten är säker att använda och uppfyller de nödvändiga säkerhetsstandarderna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Metallic Hobbyfärg 30 ml Shiny Silver”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *