Art Creation Metallic Hobbyfärg 30 ml Mother-Of-Pearl

Beställ nu!

kr55.00

Art Creation Metallic Hobbyfärg 30 ml Mother-Of-Pearl är en metallisk hobbyfärg med pärlemoreffekt. Den är lämplig för olika kreativa projekt och kommer i en 30 ml förpackning.

Artikelnr: 10623500306935194 Kategori:

Art Creation Metallic Hobbyfärg i nyansen Mother-Of-Pearl är en högkvalitativ, vattenbaserad akrylfärg som är speciellt framtagen för hobby- och konstprojekt. Denna färg kommer i en 30 ml flaska och har en skimrande, pärlemorliknande effekt som ger en lyxig och dekorativ finish.

Färgen har en tjock konsistens som gör den lätt att applicera på olika ytor såsom papper, trä, lera, metall, plast och duk. Den är också blandbar med andra akrylfärger för att skapa anpassade nyanser. Tack vare dess metalliska egenskaper reflekterar färgen ljuset på ett sätt som efterliknar det naturliga skenet från äkta pärlemor.

Art Creation Metallic Hobbyfärg är snabbtorkande, vilket minimerar väntetiden mellan lager och gör det enkelt att arbeta med i flera steg. När färgen har torkat blir den vattenfast, vilket innebär att ditt konstverk eller projekt kan bevaras utan att färgen smetas ut eller bleknar över tid.

Produkten är användarvänlig och passar både för nybörjare och mer erfarna konstnärer. Den är också säker att använda då den är icke-toxisk och uppfyller EU:s säkerhetsstandarder för konstmaterial.

För bästa resultat rekommenderas det att ytan som ska målas är ren, torr och fri från oljor eller damm. Färgen kan appliceras med pensel, svamp eller andra verktyg för att skapa olika texturer och effekter. Dess mångsidighet gör den idealisk för en rad olika projekt, inklusive scrapbooking, dekorering av heminredning, konstverk och hantverk.

Sammanfattningsvis är Art Creation Metallic Hobbyfärg i nyansen Mother-Of-Pearl en pålitlig och mångsidig färg som erbjuder en unik och attraktiv finish för alla typer av kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Metallic Hobbyfärg 30 ml Mother-Of-Pearl”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *