Rea!

Art Creation Metallic Hobbyfärg 30 ml Greenish Pewter

Beställ nu!

kr39.00

Art Creation Metallic Hobbyfärg 30 ml Greenish Pewter är en metallisk hobbyfärg med en grönaktig tennfärg. Färgen kommer i en 30 ml behållare och är lämplig för olika kreativa projekt.

Artikelnr: 10623501483044318 Kategori:

Art Creation Metallic Hobbyfärg i nyansen Greenish Pewter är en högkvalitativ, metallisk hobbyfärg som kommer i en 30 ml behållare. Denna färg är speciellt framtagen för att ge ett skimrande och glänsande metallic-finish till dina kreativa projekt. Färgen har en grönaktig tennfärg (pewter) som ger en unik och elegant effekt.

Färgen är vattenbaserad och har en tjock konsistens som gör den lätt att applicera på olika ytor såsom papper, kartong, trä, metall, lera och även på textilier. Den är snabbtorkande vilket minskar väntetiden mellan lager och gör det möjligt att snabbt fortsätta med ditt arbete.

Tack vare dess höga pigmentering ger Art Creation Metallic Hobbyfärg en täckande och jämn yta med endast ett fåtal strykningar. Färgen är också blandbar med andra nyanser från samma serie för att skapa anpassade färger och nyanser.

Produkten är användarvänlig och passar både för nybörjare och erfarna hantverkare. Den är också säker att använda då den är giftfri och uppfyller EU:s säkerhetsstandarder för konst- och hantverksmaterial.

För bästa resultat rekommenderas det att ytan som ska målas är ren, torr och fri från oljor eller damm. Efter användning bör penslar och verktyg rengöras med vatten.

Art Creation Metallic Hobbyfärg i Greenish Pewter är en idealisk produkt för att lägga till en touch av metallisk lyster till dina DIY-projekt, scrapbooking, korttillverkning, dekorationer och mycket mer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Metallic Hobbyfärg 30 ml Greenish Pewter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *