Art Creation Effect Liner Set 4 x 28 ml Specialties Pearl

Beställ nu!

kr169.00

Art Creation Effect Liner Set är ett set med fyra 28 ml tuber av pärlemorfärgade linjeringsfärger. De används för att skapa tredimensionella effekter och detaljer i konstverk.

Artikelnr: 10623501980004348 Kategori:

Art Creation Effect Liner Set 4 x 28 ml Specialties Pearl är ett set med fyra tuber av pärlemorfärgade effektliners från Art Creation-serien, som är speciellt framtagen för konstnärer och kreativa själar som vill lägga till skimrande och glänsande detaljer till sina konstverk. Varje tub innehåller 28 ml av den tjocka, högpigmenterade färgen som är lätt att applicera och kontrollera.

Produkten är designad för att skapa tredimensionella linjer, punkter och andra dekorativa effekter på en mängd olika ytor såsom duk, papper, trä, glas, metall och plast. Effektlinernas pärlemorpartiklar reflekterar ljuset, vilket ger en unik och lyxig lyster till konstverket.

Färgerna i setet är noggrant utvalda för att komplettera varandra och kan användas enskilt eller i kombination för att skapa dynamiska och komplexa effekter. De är vattenbaserade, vilket gör dem lätta att rengöra med vatten medan de fortfarande är våta, men när de torkar blir de vattenfasta och hållbara.

Användningen är enkel: skruva av korken, pressa försiktigt på tuben och applicera färgen direkt med den fina spetsen. Det är möjligt att skapa olika tjocklekar på linjerna genom att variera trycket. För bästa resultat rekommenderas det att låta färgen torka helt mellan appliceringar.

Art Creation Effect Liner Set är idealiskt för konstnärer som vill experimentera med olika texturer och dimensioner i sitt arbete, samt för hobbyister som vill ge sina DIY-projekt en extra touch av elegans och sofistikering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner Set 4 x 28 ml Specialties Pearl”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *