Rea!

Art Creation Effect Liner 28 ml Shimmer Red

Beställ nu!

kr34.00

Art Creation Effect Liner 28 ml Shimmer Red är en röd skimrande linjeffektfärg. Den används för att skapa höjdpunkter och effekter i konstverk och hantverksprojekt.

Artikelnr: 10623502113846668 Kategori:

Art Creation Effect Liner 28 ml Shimmer Red är en högkvalitativ, skimrande röd liner som används för att skapa effektfulla detaljer och accentueringar i konstverk. Denna produkt är speciellt framtagen för konstnärer och kreatörer som vill lägga till en glittrande touch till sina målningar, teckningar eller andra konstprojekt.

Produkten kommer i en praktisk 28 ml tub med en fin spets som gör det enkelt att applicera linern med precision. Den röda färgen har en vacker skimmerfinish som reflekterar ljuset och ger en levande effekt. Linern är baserad på en vattenfast formula vilket gör att den torkar snabbt och blir långvarig på de flesta ytor.

Effect Liner kan användas på en mängd olika underlag såsom papper, kartong, trä, lärred och även vissa plaster. Den är idealisk för att lägga till höjdpunkter, konturer eller för att skapa fina linjer och mönster. Den är också utmärkt för mixed media-projekt där olika material och tekniker kombineras.

För bästa resultat bör ytan som linern appliceras på vara ren och torr. Efter användning bör tubens kork skruvas på ordentligt för att förhindra att produkten torkar ut. Om linern skulle komma i kontakt med kläder eller andra oönskade ytor, rekommenderas det att snabbt tvätta bort den med vatten och tvål.

Art Creation Effect Liner 28 ml Shimmer Red är en mångsidig produkt som passar både amatörer och professionella konstnärer som vill ge sina verk en extra dimension av glans och färg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner 28 ml Shimmer Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *