Rea!

Art Creation Effect Liner 28 ml Pure White

Beställ nu!

kr34.00

Art Creation Effect Liner 28 ml Pure White är en vit effektliner för att skapa höjdpunkter och detaljer i konstverk. Den har en fin spets som gör det möjligt att applicera tunna linjer och är lämplig för olika underlag.

Artikelnr: 10623502100093613 Kategori:

Art Creation Effect Liner 28 ml Pure White är en högkvalitativ, vit färglinjerare som är utformad för att skapa distinkta och precisionskrävande effekter i dina konstverk. Den har en speciell spets som gör det möjligt att applicera en jämn och slät linje med stor kontroll. Med en volym på 28 ml erbjuder den en generös mängd produkt för flera användningar.

Denna Effect Liner är baserad på en vattenfast formula som torkar snabbt och ger en stark, opak täckning. Den rena vita färgen är intensiv och har en utmärkt ljusäkthet, vilket innebär att den behåller sin klarhet och inte gulnar över tid. Produkten är lämplig för användning på en mängd olika ytor, inklusive papper, kartong, trä, lärred och även vissa plaster.

Den ergonomiska designen på flaskan gör den enkel att hantera och den fina spetsen ger användaren möjlighet att skapa detaljerade linjer och mönster. Detta gör Effect Liner till ett idealiskt verktyg för konstnärer, hantverkare och hobbyister som vill lägga till vita accenter eller höjdpunkter i sina projekt.

Art Creation Effect Liner är en del av en serie produkter som är avsedda att komplettera varandra, vilket gör det möjligt för användaren att experimentera med olika tekniker och effekter. Den är enkel att använda och passar både nybörjare och erfarna konstnärer som vill utforska nya dimensioner i sitt skapande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner 28 ml Pure White”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *