Rea!

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl White

Beställ nu!

kr34.00

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl White är en pärlemorvit liner för att skapa effektfulla detaljer och höjdpunkter i konstverk. Den har en fin spets som gör det enkelt att applicera exakta linjer och mönster.

Artikelnr: 10623500086455726 Kategori:

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl White är en specialdesignad konturliner som används för att skapa tredimensionella effekter och linjer med en pärlemorvit finish. Den är idealisk för konstnärer, hobbyister och kreativa personer som vill lägga till en unik och skimrande touch till sina konstverk, hantverk eller dekorativa projekt.

Produkten kommer i en praktisk 28 ml tub med en fin spets som gör det enkelt att applicera linern med precision. Den pärlemorvita färgen har en hög pigmentering och en metallisk lyster som reflekterar ljuset, vilket ger en elegant och lyxig effekt.

Effect Liner är vattenbaserad, vilket gör den lätt att använda och rengöra. Den är också snabbtorkande, vilket minimerar risken för kladd och gör att du snabbt kan fortsätta med ditt projekt. När den har torkat blir linern vattenfast, vilket säkerställer att dina konstverk håller sig vackra över tid.

Denna produkt är mångsidig och kan användas på en mängd olika underlag, inklusive papper, kartong, trä, keramik och canvas. Den är också kompatibel med andra konstmaterial, vilket gör det möjligt att kombinera den med akrylfärger, oljefärger eller andra medier för att skapa unika effekter.

Art Creation Effect Liner Pearl White är en del av Art Creation-serien, som är känd för att erbjuda högkvalitativa konstmaterial till överkomliga priser. Den är perfekt för både nybörjare och erfarna konstnärer som vill experimentera med olika texturer och dimensioner i sitt konstnärliga arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl White”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *