Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Turquoise

Beställ nu!

kr42.00

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Turquoise är en pärlemorfärgad, turkos liner för konstnärliga effekter och dekorationer. Den har en volym på 28 ml och är avsedd för att skapa höjdpunkter och fina linjer på olika konstprojekt.

Artikelnr: 10623502079624221 Kategori:

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Turquoise är en högkvalitativ, pärlemorfärgad liner som används för att skapa tredimensionella effekter och linjer på olika konstverk. Den har en intensiv turkos färg med en skimrande pärleffekt som ger en lyxig och levande finish. Linern kommer i en praktisk 28 ml tub med en fin spets som gör det enkelt att applicera produkten med precision.

Produkten är vattenbaserad, vilket gör den lätt att använda och rengöra efteråt. Den är också snabbtorkande, vilket minimerar risken för kladd och gör att konstverket snabbt kan hanteras efter applicering. Art Creation Effect Liner är lämplig för användning på en mängd olika ytor såsom papper, kartong, trä, lera och även textilier, vilket gör den mångsidig för olika typer av konstprojekt.

Den pärlemorfärgade effekten av Pearl Turquoise-linern är speciellt populär inom scrapbooking, korttillverkning, och bland konstnärer som vill lägga till en unik och glänsande touch till sina verk. Produkten är också populär inom hobbyverksamhet och kan användas för att dekorera små föremål eller detaljer i större konstinstallationer.

Sammantaget är Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Turquoise en pålitlig och mångsidig produkt som erbjuder konstnärer och hobbyentusiaster möjligheten att lägga till en distinkt och professionell touch till sina kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Turquoise”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *