Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Silver

Beställ nu!

kr42.00

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Silver är en konstnärsfärg med en pärlemoreffekt som används för att skapa höjdpunkter och effekter i konstverk. Den har en praktisk applikator för enkel och precis applicering.

Artikelnr: 10623500176331925 Kategori:

Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Silver är en högkvalitativ, vattenbaserad liner som används för att skapa skimrande och dekorativa effekter på olika ytor. Den har en pärlemorsilverfärg som ger en elegant och lyxig finish. Linern kommer i en praktisk flaska med 28 ml innehåll och är utrustad med en fin spets som gör det enkelt att applicera produkten med precision.

Produkten är idealisk för konstnärer, hobbyister och hantverkare som vill lägga till en unik touch till sina projekt. Den kan användas på en mängd olika underlag såsom papper, kartong, trä, textil och även på icke-porösa ytor som glas och metall efter lämplig grundbehandling.

Effect Liner är snabbtorkande och efter torkning lämnar den en fast, slitstark yta med en vacker pärlemorseffekt. Den är också flexibel vilket gör att den inte spricker eller flagnar av vid böjning av underlaget. Dessutom är den ljusäkta, vilket innebär att färgen behåller sin intensitet och lyster över tid.

Användningen är enkel: skaka flaskan väl före användning, applicera linern direkt från flaskan och låt torka. För bästa resultat rekommenderas det att applicera flera tunna lager snarare än ett tjockt lager. Art Creation Effect Liner är också lämplig för att skapa konturer eller för att lägga till detaljer på större färgade områden.

Denna produkt är en del av Art Creation-serien, som är känd för att erbjuda prisvärda och kvalitativa konstmaterial för både nybörjare och erfarna konstnärer. Pearl Silver Effect Liner är en mångsidig produkt som kan användas för att förhöja konstverk, scrapbooking, korttillverkning, dekorera föremål och mycket mer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Art Creation Effect Liner 28 ml Pearl Silver”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *